“Det er hvad du gør NU! som gør forskellen!”

Er der noget, som tynger dig ned eller begrænser dig i det liv, som du inderst inde gerne vil have? Oplever du stress og forringet livskvalitet? Eller måske er du i tvivl over et vigtigt valg i dit liv? Så tilbyder jeg dig klarhed og personlig fremdrift gennem Coaching.

Efter bare første coaching session vil du opleve nye måder og vinkler, at gå til problemet til på. Metoder som kan være med til at du vender tilbage med ny energi og fremdrift.

Vi har travlt i dag og tingene går stærkt. Det gør vi overser og drukner i mentalt støj og uklare tanker. Man kan hurtigt finde på mange ting, hvor man siger til sig selv: man ”burde” eller ”bør” gøre dit og dat. Men hvad er det i virkeligheden vi ønsker? Og hvordan bliver det blokeret?

Hos mig er det nødvendigvis ikke stearinlys og ned i gear, men derimod at skabe en ny passioneret fremdrift og få løst de vaner/ mønstre og begrænsninger, som begrænser dig i det liv du vil leve.

Det er dig, som er helten i dit liv. Jeg hjælper dig med at fjerne de forhindringer, der spærrer ”helten” inde, så du med klarhed kan styre hen mod det du i virkeligheden ønsker og vil.

Min passion er at hjælpe folk personlig udvikling samt afhjælpe stress og fastlåshed. Jeg er uddannet ICC coach (International Coaching Community) Det er din garanti for at du er hos en erfaren og professionel uddannet coach. Jeg har Coachet siden 2012 og har også videreudannet mig Stresscoach. Derudover laver jeg løbende foredrag om personlig udvikling, stress og kommunikation. Udover dette arbejder jeg også med arbejdsmiljø på virksomheder og institutioner.

Tilbage i 1999 blev jeg uddannet musiker på Musikkonservatoriet på Kontrabas af Niels-Henning Ørsted Pedersen. NHØP sagde noget, der er med til at jeg er hvor jeg er i dag: ”Nogle investerer i papir, andre i mursten. Jeg har valgt at investere i mig selv -og det ser ud til at være en ganske god forretning”. Det har sået kimen til min passion for at hjælpe mennesker til, at få succes ved, at få de mentale værktøjer på plads samt en strategi for personlig fremdrift. Vi er alle født med talent, men det er ikke alle der finder det.
Jeg har selv, som professionel musiker arbejdet med talentudvikling på højt plan samt oplevet stor succes og fremskridt, ved at kunne ændre mit eget ”mindset”. Dette har jeg videreudviklet så det kan hjælpe alle mennesker i alle situationer.