Velkommen til 10 års erfaring inden for businesscoaching, Stresscoaching, trivsel og arbejdsglæde.

Jeg tilbyder hjælp, sparring og inspiration inden for trivsel og arbejdsglæde til din virksomhed. CoachAndCare er bl.a. en del af HR Cares netværk af Psykologer, Erhvervspsykologer og Stresscoaches.

Er du en virksomhed:

Skru op for trivslen og arbejdsglæden både for dig og dine medarbejdere. Få workshops og inspirerende foredrag ud på arbejdspladsen.

Dette øger bl.a. bundlinjen gennem færre kostbare sygedage, arbejdsglæden, langtidsraske medarbejdere og færre konflikter.

Er du Leder:

Er du en Leder, som står med ansvar og personaleudfordringer i hverdagen? Er din ambition at opnå en god arbejdspladsmed kvalitet i hverdagen, med fremdrift gå-på-mod og fri for stress? Eller står du og føler dig klemt mellem øverste leder og dine medarbejdere? Så tilbyder jeg hjælp, sparring og Businesscoaching. Samtaler som styrker dig som Leder og giver dig nye resultater.

Er du privatperson:

Få mere energi i hverdagen. Opnå ro retning og klarhed i livet med de værktøjer som du modtager af mig. Værktøjer som hjælper og understøtter netop dig og din situation, som er en ”game changer” i dit liv. Jeg er uddannet Stresscoach og har mange års erfaring.
Se mere under ”1:1 coaching” her