Selve coaching samtalen foregår i en samtale, hvor coachen lytter og spørger indtil den konkrete situation. Derigennem stiller jeg spørgsmål, som gennem afprøvede metoder og teknikker, åbner op for oversete og hengemte tanker samt muligheder. Jeg anbefaler at se videoen: “Hvordan coaching virker”. Spørgsmålene hjælper med til at finde og fastholde nye fokuspunkter, idéer og mål. Det ses især effektiv i når du gerne vil tage et valg i livet, eller flytte dig et andet stede hen, end hvor du er nu.

“I vort materialistiske forbrugersamfund stresser vi rundt for at nå det hele, og mange fokuspersoner nyder den pause i hverdagen, en coachsession giver mulighed for. Alt for sjældent stopper vi op og giver os tid til at fundere over personlige spørgsmål.
Coaching er udvikling gennem samtale. Der arbejdes med at opnå de bedste resultater sammen med din autensitet og klarhed. Coachingen vil hjælpe dig med, at finde de nødvendige ressourcer og frigør dit potentiale.
Udvikling finder blandt andet sted gennem selvindsigt og selvkorrektion. Det fremmer bevidstheden, og styrker dine beslutninger.Med andre ord: Coachen kaster lys på områder som man ofte helt ubevidst overser.
Eksempel:
Vi har alle nogle overbevisninger, både negative og positive. Det er vores gæt på, hvordan virkeligheden ser ud lige nu. De hjælper os i at vælge, hvilken vej vi skal gå, og hvordan vi passer på os selv. Overbevisninger er forud antagelser for fremtiden. Det vil sige: ”Vi antager noget forud før selve handlingen.” Det bliver derfor regelsættet for vores adfærd. Vi begynder at tro på dem som værende livets sandhed. Dette kan medføre, at vi tilegner os for mange negative og opslidende handlemønstre. Det udmønter sig i frustration, stress, ubalance mm. Coachen er med til at kaste lys på disse, og finde dine autentiske løsninger.Gennem Coaching, sætter jeg fokus på de usete muligheder. Udover tilrettelagte spørgsmål, som åbner dit sind og derved nye uanede muligheder, vil jeg også følge dig igennem nogle gennemprøvede coaching modeller, som vil være en øjenåbner for den måde dit sind fungerer på.

Prøv –og se effekten. Eller giv det som gave til en du holder af. 

Kontakt: ICC Coach i Århus:
Jakob Panduro Tlf: 60 17 73 97 Mail: Jakob@CoachAndCare.dk