Hvad er en stresscoach?

I virkeligheden burde man dele ordet op i ”Stress” og så ”Coach”, da man skal behandle stressen først for så derefter at coache. Får man ikke behandlet stressen, og skabt ro inden man bliver coachet, kan man nemt overbelaste sit system. Derfor gå altid til en Stresscoach fremfor en Life, eller Business Coach, hvis du har stresssymptomer!

Oplever du stress, er det fordi dit indre system kører i overgear. Bremsen er brudt sammen, og lige meget hvad du gør stopper det ikke. Der skal derfor en professionel ”Maskintekniker” til for at stoppe maskinen. Med andre ord her en Stresscoach.

En ven til mig i Aarhus var blevet stresset, og spurgte mig derfor om 3 gode råd til at eliminere stress på. Man kan ofte læse om 3 gode råd i div. dameblade. Det kendetegner tidens trend, at det skal gå hurtigt, være nemt, og bare lige skal ordnes. Ting, som ofte er medvirken til, at vi i dag oplever, at folk dagligt går ned med stress.  Det er også derfor, at jeg har valgt ikke at lave Stresscoaching over Skype.

Det er specielt i relation til mennesker, at vi danner hormonet Oxytocin. Fraværet af netop dét hormon, spiller oftest hovedrollen i vores stress symptomer. Det bliver også kaldt kærlighedshormonet, eller krammehormonet om man vil. Nyeste forskning har opdaget, at vi ikke bare producere det i hjernen, men faktisk også i hjertet.

En stresscoach véd hvilke tiltag og omstændigheder, der vil åbne op for din Oxytocin produktion og derved, kan reducere det stærke og næsten ustoppelige stresshormon Kortisol.

Derfor er Stresscoaching effektivt.

Ønsker du at prøve Stresscoaching, så får du 50% på første samtale, så du lige kan se det an.
Kontakt mig på:
60177397 eller Jakob@CoachAndCare.dk

Jakob Panduro
CoachAndCare.dk
Stresscoach i Aarhus