Når stressen får overtaget, kan vi tænke nok så stærkt, klogt og rationelt uden den går væk. Det er fordi, den har sat sig fast i vores underbevidsthed, hvilket er årsagen til, at den lever sit eget liv lige meget hvor sundt du så end tænker.

Prøv bare at gå ind under en iskold bruser. Din underbevidsthed tror nu du er i fare, og danner straks en masse modstand selvom et koldt brusebad er noget af det allersundeste vi kan gøre for krop og sind.

Dette er bare et lille eksempel på den to deling, der er mellem vores bevidsthed og underbevidsthed. Derfor skal der en uddannet specialist til, for at få de to bevidstheder i balance igen.

Jeg har arbejdet med stressbehandling i 10år, og kender til hvordan kroppen og sindet hurtigt kan komme tilbage i balance igen. Du vil opleve at kunne få luft igen, samt gøre dig stærkere til at møde stressen i fremtiden.

Coachingen foregår hos mig i mit coachinglokale, da det oftest er bedst at komme ud af de rammer hvor stressen befinder sig i, og for at kunne se på stressen fra et nyt perspektiv.

Erhvervscoach Jakob Panduro fra www.coachandcare.dk er det sikre og kompentente valg mod en seriøs selvudvikling!. Jeg havde fornøjelsen af et behageligt forløb, som startede med stresslignende symptomer – og endte med en super positiv livsstilsændring i bagagen🙏🏻.
/Jakob Munk
Direktør