Et foredrag om hvordan man ubevidst kan stå i vejen for sit eget talent, og hvordan du kan lære at bruge dit talent.

Mit udgangspunkt er bl.a. min egen karrierer som konservatorieuddannet musiker. Jeg har oplevet talent er mere end ”bare” miljø, hårdt arbejde, gentagelser og vilje. Der er også en magisk side, som er gemt i vores sind.

Jeg har selv oplevet hvordan at tænke anderledes gav mig bedre resultater end 6 måneders øvning på mit instrument. Jeg har også oplevet at stå i vejen for mit eget talent.

Før du kan blive en succesfuld Sportsmand, Revisor, Musiker, Iværksætter m.m. bliver du nødt til at låse op for dit mentale talent.

Jeg vil vise eksempler på fra sporten og musikkens verden, hvor der blev tænkt anderledes og derved blev opnået utrolige resultater.

Vi kommer også ind over nogle mentale modeller, som jeg bruger i min coaching, som kan låse op for dit talent.

90 min foredrag kan bookes her:
Jakob@CoachAndCare.dk
Tlf: 60 17 73 97


Testimonials:

Jakob fanger straks vores opmærksomhed ved, som det første at smide et spørgsmål i hovedet på os, det får dirigeret vores tanker hen på emnet. Så er vi igang! Herefter bliver vi ledt igennem foredraget med humor og ukomplicerede eksempler fra musikken og sportens verden, som gør det nemt for os at relatere til. Efter foredraget har vi fået sat emnet i perspektiv, og er vi er en god oplevelse rigere…
Henrik Nüchel
format:film

“Jeg havde i dag den store fornøjelse at deltage Coach and Cares arrangement med fordraget “Ta ́lentet” hvor Jakob leverede et fantastisk foredrag og ledte os gennem nogle gode og spændende pointer vedr. Talent. Jakob gik anderledes til emmet, og fik mig til at stoppe om og selv tænke efter. Ensjov/underholdene samt dygtig fordragsholder, som jeg kun kan anbefale.”
Jonathan Andersen Account Manager


“Jakob er super motiverende og igennem foredraget får man mange øjenåbnere. Samtidig tæsker han til janteloven på en fed og anderledes måde. “
Patrik Lazzarotto Simonsen / LAZZAWEB

Rolig, nærværende, personligt… DU mærkes – tænker det må være et TALENT!
Jeg ville ønske at dit oplæg var længere, men mener også vi fik den korte udgave.
Jeg er pjattet med at Du bruger og fortæller ”historie” fra dit eget liv. Venlig hilsen
Mariann Bach
salgs- og kundekonsulent Krifa

”Jeg har i dag haft fornøjelsen af at hører Jakobs spændende og inspirerende oplæg om ”Talent”. Hans gode og nærværende måde at anskue talent på har inspireret mig til at tænke nærmere over hvad er mit eget talent”
Majbritt Bjerring Hansen Schiønning

“Ta ́lentet er et inspirerende foredrag bl.a. med Jakob Panduro ́s personlige erfaringer. Han er en levende og nærværende foredragsholder som formår at inddrage publikum for at få fokus på talent.”, Claus Eriksen Fotograf


Jakob er meget inspirerende! Hans historie er også meget inspirerende og den måde han fortalte om talent var tankevækkende. Jakob forklarende hvordan man finder sin indre talent på en meget interessant måde med lavpraktiske eksempler. Jeg glæder mig til at være med til hans inspirerende foredrag igen!
 Petya Petkova Indehaver / Grafiker